Perniagaan Topup Malaysia
Jadi Agent Bisnes Jual Topup Reload 24jam

• Topup Prabayar Segera
• Pembayaran bil & Utiliti bil
• Pin Prabayar
• Pendaftaran Nombor VIP
• Lain-lain..

Supported:

Produk Wajib Beli

Permintaan terhadap keperluan Prepaid atau bayar postpaid adalah konsisten. Kami pasti berbuat perkara yang sama, setipa bular kami mesti bayar prepaid atau postpaid. Ini kerana prepaid / postpaid mobile kini telah menjadi keperluan harian masyarakat kita sekarang. Sebaliknya apa yang kami jual adalah barangan wajib beli dengan harga yang sama dipasaran.

Tiada risiko &
Konsisten Yang Tinggi

Anda tetap akan membeli prepaid atau bayar postpaid setiap bulan, anda tak perlu menyimpan stok, kerana semua produk dalam aplikasi sahaja. Anda tidak perlu membuat demo produk yang ingin dijual dan sebagainya. Malah, bukan anda mencari prospek, tapi prospek yang akan datang mencari anda!


Sistem yang canggih dan sangat mudah

Setiap urus niaga akan diproses secara automatik oleh Telco Server Gateway Segala aktiviti atau urusniaga anda akan dicatatkan dalam masa sebenar (in real-time process) oleh sistem. Tiada kesilapan, tiada penipuan. Semuanya boleh dipantau sendiri melalui system kita yang disediakan oleh pihak syarikat. Antara lain anda boleh memeriksa penyata jualan anda, penyata bonus, pengiraan commission, senarai agen, promotion dan pelbagai lagi.


Penjual ProdukVarious trademarks and logos held by their respective owners.
Made with ♥ in Malaysia. Copyright © PrepaidReload.net 2012 - 2021 . All Rights Reserved. | Terms of Use