Administrator
   016- 5099 799
   prepaidreload.net@hotmail.com

 

FAQs
1. Apakah perniagaan ini?
  Ini adalah produk yang sangat mudah, kita tidak menjual anda perlu untuk mempertimbangkan membeli produk, kami menjual produk yang kita semua perlu dan menyediakan Trading Fastopup boleh membeli prabayar pada bila-bila masa dan di mana-mana tempat,kad.
2. Saya bekerja/belajar dan tidak mempunyai banyak masa untuk perniagaan ini, bagaimanakah saya mengurus perniagaan ini?
  Anda tidak perlu modal yang besar daripada industri lain dan mudah dijual produk anda kepada pelanggan dan rakan-rakan anda, produk yang anda beli adalah kad prabayar. Jika anda menjual dan memperkenalkan kepada kawan-kawan anda, pendapatan anda akan terus berkembang.
3. Bagaimanakah hendak mendaftar menjadi ahli PrepaidReload.net ini?
 

Anda boleh menjadi ahli PrepaidReload.net secara percuma dengan mengisi borang Pendaftaran Keahlian Percuma kami. Dan sekiranya anda ingin Upgrade keahlian anda, anda boleh membuat pembayaran pendaftaran pada bila-bila masa dengan menekan menu Upgrade Dealer /Agen.

4. Berapa banyak pendapatan yang boleh saya perolehi melalui PrepaidReload.net?
  Pendapatan yang boleh anda perolehi tidak terhad. Lebih banyak anda jual dan lebih ramai ejen dibawah anda, maka lebih banyaklah pendapatan anda.
5. Saya berminat untuk menyertai perniagaan ini, tetapi saya menggunakan Post paid, adakah saya masih boleh menyertainya?
  Sudah tentu, kerana anda masih berpeluang menjual kad prepaid tersebut kepada mereka yang menggunakan prepaid atau dengan mendaftarkan agent baru. Anda akan menikmati komisen dan ganjaran hasil dari penjualaan dan penajaan anda termasuk bonus overriding hasil dari pembelian product daripada downline anda. Cuma anda sendiri tidak berpeluang menikmati penjimatan kad prepaid kerana anda membayar bil telefon bimbit anda secara postpaid. Itu sahaja bezanya.
6. Bagaimanakah pembelian dan penghantaran produk dilakukan?
 

Pembelian dan penghantaran semuanya dilakukan melalui arahan SMS COMMAND, Android Aplikasi atau Internet.

7. Bagaimana top up kepada pelanggan saya?
 

Kami mempunyai 3 kaedah untuk top up kepada pelanggan anda.
1. login ke SMS Akaun Reload.
2. send SMS COMMAND
3. Android aplikasi (untuk telefon android sahaja)

8. Bagaimana untuk menambah kredit ke AKAUN RELOAD SMS saya?
  Hanya bank in ke akaun syarikat kami, dan sms bankin detail anda untuk ke gateway kami, kami akan menambah nilai kredit untuk anda

 

 Various trademarks and logos held by their respective owners.
Copyright © PrepaidReload.net 2012 - 2020 . All Rights Reserved. | Terms of Use